STRAßENBAHNREISEN

Overvældende Letbane start i Odense min By

YouTube Name: Odense ser Rødt.
Sprache: Dänisch.
Datum: 31. Mai 2022.
Stadt: Odense (Dänemark).

Das Video zeigt

Odense Letbane
In Betrieb

Odense Letbane: Tarup Center - Hjallese St
In Betrieb

Odense Niederflurgelenkwagen 15 "Symfonien", Fabrik Stadlerrail Werk Pankow, Serie 01-16, Breite 2.65 m, Länge 42.00 m, Baujahr 2020, in Richtung auf Tarup Center.

Odense Niederflurgelenkwagen 11 "Hjemkomsten", Fabrik Stadlerrail Werk Pankow, Serie 01-16, Breite 2.65 m, Länge 42.00 m, Baujahr 2020, in Richtung auf Hjallese Station.

Odense Niederflurgelenkwagen 13 "Øjeblikket", Fabrik Stadlerrail Werk Pankow, Serie 01-16, Breite 2.65 m, Länge 42.00 m, Baujahr 2020, in Richtung auf Tarup Center.

Beschreibung

Efter otte år og nogle milliarder kunne man vel godt lige prøve et par ture. Sådan lød da 10 årige Anders, sammen med tusindvis af andre odenseanere var med til åbning og gratis ture i den længe ventede Let-bane i Odense.
Vi var med da de 2 første officielle Letbanetog kørte synkront ind på Albani Torv, for at fejre åbningen af det mest omdiskuterede anlægsprojekt i Odense i nyere tid.
Et anlægsprojekt der selvfølgelig har haft de obligatoriske forsinkelser, masser af byggerod, klager over plager, og lokal politisk debat for og imod. Men selv om ingen endnu kan forudse hvor populær Letbanen vil blive, så er den kommet for blive en del af byen mange år ud i en fremtid, hvor Odense, som resten af Danmark og for øvrigt resten af Verden, bliver nødt til at tænke i klimavenlige grønne transportformer, inden den globale opvarmning og de igangværende klimaforandringer for alvor banker på døren.
Du kan også se et lokal historisk tilbageblik på balladen om en omstridt motorgade, der delte byen i 2 på mere end 1 måde.

Overvældende Letbane start i Odense min By

Standort auf einer Karte

Fügen Sie einen Kommentar

Zuletzt aktualisiert: 2. Dezember 2023.